Løbetræning

 


Løbetræning er for alle! En god personlig træner, vil hjælpe dig med at holde din motivation oppe. Motivationen vil bl.a. være, at du kan se resultater og fremgang. Det kræver en plan med specifikke målbare opnåelige mål og delmål.
Hvorfor vælge en personlig træner?
Kan man ikke lige så godt finde en kostplan eller et træningsprogram på nettet, og gøre det selv?
Hvad får du hos en personlig træner?

Progression og programlægning
Enhver veluddannet personlig træner, skal have viden om progression og programlægning.
Det er vigtigt at progression ikke kun handler om ydeevne, men at den er tilpasset klienten
bl.a. i form af valget af træningsudstyr. Uden det vil resultaterne være langsomme at opnå eller slet ikke forekomme og potentialet for skader kan øges.
Programplanlægning er meget mere end blot at downloade et 12-ugers program fra en side på nettet. Det tager uddannelse, tanker, korrekt vurdering af en klient (helst ved personligt møde), erfaring og en masse andre variabler.

Træning og Instruktion
En af de vigtigste ting en personlig træner kan tilbyde, er den viden og evne til at instruere dig,  i at udføre øvelserne korrekt. Dette er især vigtigt for at opnå det/de mål man har sat sig for med sin træning. Det er ikke kun hvordan du tilpasser maskinen, men hvordan kropsholdning, teknik, vinkler, tempo og en masse andet er.

 

Motivation, målsætning og dedikation
De fleste går rundt i træningscenteret uden en plan. De træner det samme, uden specifikke mål og spekulerer på, hvorfor de ikke opnår resultater.
Med en personlig træner, dedikerer du dig til at holde den aftalte plan. Selv de mest motiverede og engagerede mennesker har dage, hvor de ønsker at springe træningen over. Men med de faste aftaler med din personlige træner, vil det hjælpe dig til at følge den plan I sammen har lagt for at du kan følge din udvikling og opnå dine målsætninger.
Hvad skal jeg vælge?
Det er vigtigt at den træner du vælger, har interesse i at få dig i mål og at I har en god kemi sammen. En der har uddannelse og teoretisk viden, til at kunne guide dig med de rigtige informationer. Det er vigtigt at personen har praktisk erfaring, både med sin egen krop og andres, skabt resultater og ikke kun har læst i en bog og fået et bevis.

Konklusion
Med en dygtig personlig træner, kommer du i gang med de rette informationer, du sparer tid på at forsøge selv og måske fejle eller at have en plan hængende på køleskabet, som du alligevel ikke følger.
Men med en personlig træner, fortsætter man med målbare og synlige resultater og kommer i mål.
Hos Fysium i Slagelse kan vi tilbyde denne service.